maandag 21 mei 2012

Super flexmarkers candy bij Nicole

Nicole geeft een supercandy weg: de complete set van 92 flexmarkers twv 300 euro!! Hiervoor heeft ze een ontzettend leuke sketch bedacht. Een gokje wagen kan altijd aangezien ik geen enkele alcoholstift bezit... vind het er altijd erg mooi uit zien!! Mn zussie Frea heeft me al heel vaak over proberen te halen maar durf er niet aan te beginnen... Mezelf kennende vind ik het dan zo leuk en dat gaat dan weer geld kosten!!! Deze candy wilde ik daarom niet aan me voorbij laten gaan ;)
De sketch:
En dit is mijn uitvoering hiervan geworden:


Het papier is een oudere collectie van Maja. De afbeelding is "Tilda with lace shoes" van vorig jaar. Heb m ingekleurd met FC potloden. In het midden zit een vierkant, heb hieruit een cirkel gesneden, randjes omgekruld en flink gedistressed. Aan de binnenkant wat verbandgaas geplakt en naar buiten laten komen. Parelrandje er om.... De kanten strik paste er qua kleur zo perfect bij! Alles gestikt met de naaimachine en hier & daar wat sierpareltjes (met parelpen). Heb de kaart heel rustig gehouden, hoop dat ie in de smaak valt ;) 
Ook nog wat detailfoto's gemaakt:




Ook de binnenkant versierd. De vlindertjes hebben nog een "spoor" achter gelaten op de kaart. Is op de foto niet heel goed te zien.


Als het goed is heb je de kaart al ontvangen Nicole! 
Ik hoop dat mijn andere bloglezers en lezeressen de kaart ook mooi vinden :)

Groetjes Annika





7 opmerkingen:

  1. Wat een super leuk kaartje, succes met de Candy, ik zou zeggen dat je zeker een kans maakt. Erg leuke details verwerkt!
    Groetjes Fieneke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een mooie kaart, Annika.
    de sketch heb je heel mooi uitgevoerd.
    succes met die challenge!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke kaart zeg en veel succes met de challenge en je hebt gelijk, alcoholmarkers werken verslavend :) (net zoals al de rest van onze leuke hobby!)
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha die Annika,

    nou dat ziet er geweldig uit!! EN je bent nog op tijd.Ik waag me er niet aan. Ik heb het gevoel dat dan al de moeite voor niks is, hoewel ik super nieuwsgierig ben naar het kleuren met wat anders dan potloden. Als jij ze wint kom ik een keer als jij er bekwaam in bent en kun jij me het even voordoen. Hoe lijkt je dat?
    Ben jij zo handig met de naaimachine? Ik heb het nog steeds niet geprobeerd.....
    Ben jij ook aan de laatste lootjes van het schooljaar begonnen? Vroeg vakantie deze keer? Wij pas 13 juli, dus ik moet nog een week of 8.
    Groetjes en ik hoop dat je ze wint!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Annika,
    Oooo deze kaart is zoooo leuk! Leuk gedaan zo met dat doorkijkje waar Tilda zo lief achter zit. Hoe maak jij die gestikte randjes, het ziet er zo strak uit. Dat lukt mij echt niet met de hand.
    Ik ben nu wel heel erg nieuwsgierig hoor naar je boom met vogelhuisjes, ik hoop dat we niet al te lang moeten wachten voordat we hem mogen zien.
    Bij ons regent het nu, lekker even een buitje koelt het eventjes wat af. Ik vind het heerlijk weer maar ik wil 's nachts wel lekker kunnen slapen, toch?
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ow gadverdamme, weer zo'n concurrent voor de challenge bij Nicole!! Deze kaart is vééél te leuk hihi! Echt super hoor, en je stikwerk ziet er perfect uit!! Heel gaaf gedaan. Maar als jij die Flexmarkers wint komen ze toch vanzelf naar je zusje, want jij werkt daar toch niet mee??? Toch???? Hahaha!! Tot zondag, XXX Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Annika , dank voor je lovende woorden op mijn blog. Deze kaart van jou ziet er ook supers uit. Vooral het stikwerk vind ik gaaf. Je weet , ik houd van mijn naaimachine.... Succes met de candy !! Christa.

    BeantwoordenVerwijderen