zaterdag 31 augustus 2013

De O van "Overdress"

Eindelijk weer eens een berichtje van mij.... Mijn laatste bericht was alweer van te veel maanden geleden. Durf het gewoon niet te zeggen...schandalig! Ondertussen niet stil gezeten hoor... Best een aantal kaartjes gemaakt en samen met Frea aan het art-journalen geslagen. Errug leuk!
Zou zo gigantisch veel kunnen laten zien maar wil het voor vandaag even houden bij een bladzijde uit een oud Engels woordenboek. Bij de Craft Barn houden ze challenges omtrent een bepaalde letter. Dit keer de "O", ik heb gekozen voor "overdress". Vandaar de jurkjes met heel veel glitter en glamour. Jammer dat de glitter altijd zo moeilijk te zien is op de foto, er zit echt heel veel op!


 De ondergrond gemaakt met verschillende kleuren gelato's van Faber Castell. Toen een stencil van de Crafters Workshop erover en een babydoekje gebruikt zodat het patroon zichtbaar werd. De randen heb ik gemaakt met een plastic kanten randje van de Action. Daar met de donkerpaarse gelato overheen en erop gestempeld. De jurkjes zijn gekleurd met mijn potloden van Faber Castell (het lijkt wel een gesponsorde pagina lol). Vervolgens dus de glitter.....en nog meer glitter....en nog meer glitter.

Ben benieuwd wat jullie er van vinden en hoe het met iedereen gaat....
Hopelijk net zo goed als bij ons :)

Heel veel groetjes Annika

Met deze pagina's wil ik meedoen bij The Craft Barn:
 http://thecraftbarnblog.blogspot.ca/2013/08/alpha-dictionary-challenge-letter-o.html

7 opmerkingen:

 1. Mmmmmm, ik hoef me niet opnieuw voor te stellen he?? ;-)
  Dat is inderdaad superlang geleden en ik bedenk me opeens dat ik jou een foto van je kaart zou sturen voor mijn verjaardag. Ik ga nog even op zoek..
  Deze pagina zijn helemaal super. Wat een prachtige kleuren. En je overdresses zijn enig!! gaaf gemaakt. Ken je het blog van Wanda?
  www.oranjenzo.blogspot.com.
  Zul je leuk vinden!
  Lieve groetjes en ja hoor, met mij gaat het ook goe.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very pretty pages. Love the background and all the bling and sparkles used to offset the lovely dress. Well done.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het geheel ziet er erg leuk uit.
  En de jurkjes zijn echt helemaal geweldig ingekleurd.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi zusje; ik dacht maar 3 reacties, dat kan natuurlijk niet hè?! Daar ga ik er eens gauw 4 van maken. Want ik heb de pagina natuurlijk in het echies gezien, en die glitter zit er écht wel op, jaweheeeel!!!! Hij gewoon super, en voor je het weet heb jij ook héél veel letter pagina's in je woordenboek, het is verslavend hoor! Zeg gaan we 28 september nog naar Doe@Ding?? Ja toch hè?! Durf 's nee te zeggen hihi! Werk ze weer van de week en we appen! XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Annika , welkom terug in blogland !! Ik ben ook pas net weer een beetje terug .... soms zijn we gewoon even drukker met andere dingen. Art Journaling .... heel artistiekerig hoor !! Prachtige kleuren. Maar verder is het niet zo mijn ding geloof ik. 2 vriendinnen van mij doen het ook. Maar alles blijft in een boek zitten ; je kunt er verder niet zo veel mee. Ik vind het altijd zo leuk om een kaart VOOR iemand te maken en dan op te sturen. Maar goed , ieder zijn ding toch. Ik vind het er wel erg mooi uitzien. Liefs , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. This is so cute !! well done
  Thanks for playing with us at the Craft Barn
  Izzy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Love your pages, those dresses are so beautifully coloured. MMx

  BeantwoordenVerwijderen