zondag 26 februari 2012

CAS-kaart

Het is alweer even geleden dat ik n berichtje heb geplaatst zag ik..... Heb de laatste weken niet veel geblogd ook, geprobeerd om af en toe ergens een berichtje te plaatsen maar meer ook niet :)
Intussen heb ik 2 (!!) Liebster Blog awards mogen ontvangen, echt heel erg lief!! Bedankt daarvoor Dora en Annette! De geboortekaart (A star is born) is gekozen in de top 3 bij een van de Dilly Beans challenges. En ik heb 2 prijzen gewonnen bij de blog hop van de Three Companies.... super he?! Ben er zelf allemaal heel erg blij mee....
Deze kaart heb ik een tijdje geleden gemaakt voor een vriendin van me. Haar kinderen zijn iets ouder en zodoende krijg ik nogal eens wat toegeschoven aan kleren. Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee, vandaar dus dit kaartje (als je dit leest Chantal, nogmaals bedankt he?!).

De magnolia is gestempeld met Distress-inkt en met het waterpenseel een beetje uitgevloeid. Geeft wel een apart effect vind ik, er moet alleen geen water/ vocht op komen want dan loopt ie helemaal uit! In de voorkant een venster gemaakt waarin mbv visdraad de boodschap "everything is better when shared with a friend" bungelt.


 Nog een achtergrondstempel en mooie bloem gebruikt ter versiering (bedankt Frea!). En weer mn vlaggetjes, vind ze zoooooo leuk! Ben daar echt superblij mee, heb ze gisteren weer gebruikt op een andere kaart. Ach ja, je kunt maar ergens blij mee zijn.....
Ben benieuwd wat jullie van mmn 1e CAS-kaart vinden....

Groetjes Annika


Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
http://citycrafter.blogspot.com/2012/02/city-crafter-challenge-blog-week-97-its.html
http://papertakeweekly.blogspot.com/2012/02/getting-krafty.html
http://thepapershelter.blogspot.com/2012/02/challenge-52-is-here.html
http://officialmagnoliainspirationchallenge.blogspot.com/2012/02/tomic-38-friendship-doohickey.html
http://rogueredheaddesigns.blogspot.com/p/our-current-challenge.html

18 opmerkingen:

  1. Ha die Annika,

    wat een leuk kaartje in mooie kleuren! Moeilijk he, CAS? altijd de neiging om er nog wat extra's bij te doen...
    Je vlaggetjes, is dat een stans? Ik ken wel de heel grote, maar die kleintjes niet. Zelf heb ik een ponsje en daar kan het ook mee, alleen is dat lastig met vastplakken.
    Oh ja en ik moet je nog even een teleurstellende mededeling doen.....Ik ga niet naar Den Bosch. Ik was helemaal in de veronderstelling dat die Knotsgekke dagen ook in Zwolle waren, maar helaas.......en nu ha dik vrijkaartjes gewonnen voor Hardenberg en daar ben ik gisteren heen geweest. En helaas, het geld is op (voor de volgende maand). En eerlijk gezegd, heb ik geen plaats meer in mijn kamertje...ik moet nodig gaan herinrichten of zoiets. In juni gaat onze oudste de deur uit. Misschien kan ik dan nog meer ruimte in beslag gaan nemen (hopelijk leest Peter dit niet, hahhahahaha).
    Maar we zullen elkaar vast en zeker een ander moment ontmoeten. Ik heb gisteren met Irene en Mieke op de beurs gelopen, Had ze nog nooit gezien en het is net of je ze al tijden kent, door het bloggen. Zo ontzettend leuk!
    Nou meid, knutsel ze en werk ze weer, na de vakantie. Die van mij is net begonnen.....dringt nog niet echt door...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo zeg, kijk toch eens wat een epistel van GerJanne! Die heeft ook nooit inspiratie om iets te schrijven hè?!! Hihihi!! Maar wat een prachtige kaart zusje, vond Chantal 'm mooi?? Ze moet eens durven om er iets negatiefs over te zeggen ;-)
    Maar ik zie je vanavond wel, ik zal je eens goed aan het werk zetten, niet dat slappe geklets de hele tijd, werken zul je haha!!
    Tot straks, XX Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. A great creation hun! Thanks for playing over at PTW! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. So very lovely! Thank you for playing along at CCCB

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg mooie kaart hoor Annika !
    Liefs
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wonderful card, thanks for joining us at The Paper Shelter challenges this week.
    Hugs, Bente

    BeantwoordenVerwijderen
  7. So gorgeous Annika! I love your wonderful colouring and colour scheme, you've created a beautiful vintage look. Thanks for joining us at TOMIC this week. Hugs, Chris and the TOMIC team. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beautiful monochromatic card. I love your layout and coloroing.
    Hugs and smiles

    BeantwoordenVerwijderen
  9. This is so DARLING! ! Thanks for joining us at CCCB!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. What a cute card.. I am so glad you joined us over at CCCB!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schattig kaartje, helemaal leuk hoor!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  12. That is so sweet, thanks for playing along with us at CCCB!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een prachtige kaart zeg super mooi, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw, dit is een super aparte kaart. Heel erg mooi in die bruine tinten. Die vlaggetjes zijn dat stempeltjes? Ze zijn inderdaad erg leuk.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hé zusje, da's denk ik voor het eerst dat we op vrijdag niet aan de knutsel zijn. Mis je wel hoor, en de Limoncello ook haha!!
    Maar eh, op mijn blog staat een blog award voor jou, omdat je zoooo goed bent en zuuuulke mooie kaartje maakt en ik zoooooo veel van je hou hihihi!! Liefs, Frea

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hey Annika,
    even een berichtje....want ik dacht....ik loop vast achter met reacties plaatsen....maar ik zie dat het nog erg rustig is op je blog. je vroeg (poosje terug) hoe ik die bloemen heb gemaakt. het zijn gewoon stansjes van Marianne design. op zo'n stans zitten 5 verschillende maten bloemenstansjes en daar mee maak je die bloemen.
    ik zie wel weer wanneer je aan het freubelen bent.
    tot kijk!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen